Nog vragen? Bel Ons:
+20100-000-00-00

Over ons

Welkom in Egypte!

U hebt een mooie reis geboekt naar Egypte, maar nu? Je ziet door de bomen het bos niet meer zoveel aanbod is er in uitjes en dagtripjes. Wij hebben de oplossing voor u!
Hurghada Reizen bied u de mooiste tripjes en uitjes à la carte aan met een Nederlands sprekende gids voor eerlijke prijzen en met een persoonlijke service. Bij ons geen grote groepen en massa, maar gezellige kleine gezelschappen waar de mogelijkheid bestaat om altijd het programma aan te passen en af te wijken van de standaard uitjes.

Wij bieden uitjes aan:

In ons programma hebben wij de leukste trips voor u geselecteerd naar Cairo, Luxor, Aswan en zelfs een Nijlcruise behoort tot de mogelijkheden. Blijft u liever wat dichter bij huis? Dan hebben wij ook tal van uitjes in Hurghada zelf!

Wat dacht u van een city trip? U bezoekt de oude stad Dahar en de groente en fruit markt. Ook gaan we langs de vismarkt en bezoeken we de grote moskee en de prachtige Koptische kerk. Of we gaan quad rijden in de woestijn. Met natuurlijk een kamelentocht.

Wat natuurlijk niet van uw programma kan ontbreken is een zeetrip. Duiken, snorkelen of vissen op de Rode Zee. De mooiste zee ter wereld!

Hurghada Reisen voordelen:

Grote keuze aan excursies in Hurghada

Historische excursies van Hurghada naar Caïro en Luxor. Excursies op zee naar de eilanden en snorkelen. Woestijnsafari of sightseeingtour naar Hurghada en El Gouna.

Nederlands sprekende gids

Op alle excursies vanuit Hurghada wordt u begeleid door een Nederlandstalige gids of Egyptoloog. Hij zal zijn best doen om u de meest interessante informatie te geven.

Groeps- en privétours in Hurghada

We organiseren zowel groepsexcursies in Hurghada als individuele excursies, waarbij u in uw gezelschap kunt genieten van excursies, zonder vreemden.

Geen verborgen kosten

Wij bieden alle excursies in Hurghada aan tegen de BESTE prijzen en ZONDER verborgen kosten. Verzekering is bij de prijs inbegrepen! We bieden ook kortingen voor kinderen.

Aarzel niet om ons te mailen, bellen of te appen met al uw vragen.
We zien u graag in Hurghada!

Laat een verzoek achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Boek online een excursie