Nog vragen? Bel of Whatsapp ons
+20 12 8524 2852 Wissam
+31 6 33 44 77 97 Sandra             

Over ons

Welkom in Egypte!

U hebt een mooie reis geboekt naar Egypte, maar nu? Je ziet door de bomen het bos niet meer zoveel aanbod is er in uitjes en dagtripjes. Wij hebben de oplossing voor u!
Hurghada Reizen bied u de mooiste tripjes en uitjes à la carte aan met een Nederlands sprekende gids voor eerlijke prijzen en met een persoonlijke service. Bij ons geen grote groepen en massa, maar gezellige kleine gezelschappen waar de mogelijkheid bestaat om altijd het programma aan te passen en af te wijken van de standaard uitjes.

Wij zijn Wissam en Sandra en bieden u de beste Egypte ervaring die u kunt wensen. Wissam is al 15 jaar gids en reisleider in Hurghada en woont ook in Hurghada. Sandra is 26 jaar getrouwd met George uit Tahta Sohag (midden Egypte) en woont de ene helft  in Nederland en de andere helft van het jaar in Hurghada. Sandra is groot liefhebber van de Egyptische cultuur en heeft Egypte van noord tot zuid bezocht. Vroeger als toerist, maar tegenwoordig als reisbegeleider.

Wij bieden uitjes aan:

In ons programma hebben wij de leukste trips voor u geselecteerd naar Cairo, Luxor, Aswan en zelfs een Nijlcruise behoort tot de mogelijkheden. Blijft u liever wat dichter bij huis? Dan hebben wij ook tal van uitjes in Hurghada zelf!

Wat dacht u van een city trip? U bezoekt de oude stad Dahar en de groente en fruit markt. Ook gaan we langs de vismarkt en bezoeken we de grote moskee en de prachtige Koptische kerk. Of we gaan quad rijden in de woestijn. Met natuurlijk een kamelentocht.

Wat natuurlijk niet van uw programma kan ontbreken is een zeetrip. Duiken, snorkelen of vissen op de Rode Zee. De mooiste zee ter wereld!

Hurghada Reizen voordelen:

Grote keuze aan trips in Hurghada

Historische trips van Hurghada naar Caïro en Luxor. Excursies op zee naar de eilanden en snorkelen. Woestijnsafari of sightseeingtour naar Hurghada en El Gouna.

Nederlands sprekende gids

Op alle trips vanuit Hurghada wordt u zoveel mogelijk begeleid door een Nederlandstalige gids of Egyptoloog. Hij zal zijn best doen om u de meest interessante informatie te geven.

Privétours

We organiseren het liefst individuele tours en trips, fijn met je eigen familie of gezelschap in kleine groepen een leuke trip maken

Geen verborgen kosten

Wij bieden alle trips in Hurghada aan tegen de BESTE prijzen en ZONDER verborgen kosten. Verzekering is bij de prijs inbegrepen! We bieden ook kortingen voor kinderen.

Aarzel niet om ons te mailen, bellen of te appen met al uw vragen.
We zien u graag in Hurghada!

Laat een verzoek achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Boek online een excursie