Nog vragen? Bel of Whatsapp ons
+20 12 8524 2852 Wissam
+31 6 33 44 77 97 Sandra             

Woestijn Safari

Prijs: vanaf € 25.00 pp.

Beschrijving Woestijn safari Hurghada

Heeft u altijd al een keer door de woestijn willen racen op een quad of in een buggy? Dat kan bij ons. We bieden u een spectaculaire ervaring in de grootste woestijn ter wereld. Even voor uw beeldvorming: de Sahara is 330 keer zo groot als België! De woestijn beslaat 31% van het gehele Afrikaanse continent. De Sahara is ook de warmste woestijn ter wereld.

We bieden verschillende safari tours aan. Van een aantal uur tot een hele dag in de woestijn. We bieden ochtend tours aan, maar ook een tour bij zonsondergang is een echte aanrader. Natuurlijk hoort een kamelentocht of een rit op een paard er vanzelfsprekend bij. Boekt u een tour met diner, dan wordt altijd een entertainment programma aangeboden met een buikdanseres, fakir en folkloristische dans. Deze tour is privé mogelijk, maar ook met een iets grotere groep.

Alle mogelijkheden zijn bij ons bespreekbaar. Voor alle safari tours geldt dat dit een onvergetelijke ervaring zal worden.

Tips voor Woestijn safari Hurghada

Zorg voor een goed aansluitende oude zonnebril en neem een sjaal mee die om uw hoofd geknoopt kan worden. Deze sjaals kunt u ook daar nog kopen of koop hem tijdens de citytrip in Dahar.

Prijs:
vanaf € 25.00 pp.

Inbegrepen bij de trip:

Niet inbegrepen bij de trip:

Vergelijkbaar rondleidingen in Hurghada

Stadstour door Hurghada

Laat een verzoek achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Boek online een excursie