Nog vragen? Bel of Whatsapp ons
+20 12 8524 2852 Wissam
+31 6 33 44 77 97 Sandra             

Stadstour door Hurghada

Prijs: vanaf € 15.00 pp.

Beschrijving Stadstour door Hurghada

Hurghada is een stad aan de Rode Zee met ongeveer 400.000 inwoners. De stad bestaat eigenlijk uit 2 delen. De oude stad Dahar en het later aangebouwde nieuwe gedeelte, waar je vooral veel hotels en resorts vind.

Tijdens deze Stadstour door Hurghada bezoeken we de oude stad met de groente en fruitmarkt en de Koptische kerk. Ook krijgt u de gelegenheid om wat leuke winkeltjes te bezoeken in het oude centrum. Daarna zullen we naar de grote moskee gaan en bezoeken we ook de vismarkt en de oude haven. Hierna gaan we door naar New Marina. Een prachtige haven met veel toeristen schepen en mooie jachten. Hier heeft u de tijd om mooie foto’s te maken en heerlijk te flaneren langs de prachtige schepen.

Optioneel kunnen wij een heerlijke lunch of diner voor u verzorgen bij Las Vegas American Steakhouse, ons restaurant staat zeer hoog aangeschreven en is beroemd om zijn heerlijke steaks, burgers en gamba’s en natuurlijk de goede service.

Programma's Stadstour door Hurghada

Tips voor Stadstour door Hurghada

We gaan een moskee en kerk bezoeken en uit respect vragen wij u gepaste kleding te dragen. Voor vrouwen: de schouders en knieën bedekken en draag een hoofdeksel of sjaal. Voor de heren geldt dat tanktops niet toegestaan zijn en de knieën bedekt zijn. En doe uw petje of hoed af.

Prijs:
vanaf € 15.00 pp.

Inbegrepen bij de trip:

Niet inbegrepen bij de trip:

Vergelijkbaar rondleidingen in Hurghada

Glasbodem boot

Boek online een excursie

Laat een verzoek achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!